Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

świąteczna kapustka

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 60 dag
pieczarki 30 dag
grzyby suszone 1-2 garści
masło 1/3 kostki
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: świąteczna kapustka

Kapustę gotujemy do miękkości- odcedzamy.
Namoczone wcześniej grzyby drobno kroimy.
Na roztopione maso wrzucamy posiekane cebule, pokrojone pieczarki i grzyby- smażymy- dodajemy kapustę i przyprawy- smażymy kilka minut często mieszając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pawlito 16.12.2013 07:43
aż zgłodniałem
kuklik 20.05.2012 20:02
smaczna nie tylko w święta
edi 17.05.2012 15:05
jaka pyszna
Wredotka1 24.03.2012 08:53
mniammmm
babcia
babcia 24.02.2012 21:02
Dziś robię
SylwiaMagdaSabin 06.02.2012 16:56
fajny przepis
Natalia40 09.01.2012 21:41
zgadzam sie
kanu83 08.01.2012 19:33
najlepsza odsmażana
Mariusz10 05.01.2012 17:08
pyszna
smakowita 03.01.2012 22:48
mniam, mniam
MAR3STA 03.01.2012 17:36
super
Ada-Gaba 30.12.2011 20:18
pyszna
Ada-Gaba 30.12.2011 20:18
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak