Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowana tilapia

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tilapia 2-3 filety
mąka
Bułka tarta klasyczna Prymat
sok z limonki
jajko

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowana tilapia

Filety z ryby rozmrozić, pokroić w mniejsze kawałki, osuszyć, skropić sokiem z limonki, nasmarować przyprawą, zawinąć w folię aluminiową i schować na pół h do lodówki. Gotowe panierować w mące, jajku rozmąconym solą i pieprzem, bułce tartej. Smażyć na złoto na oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka137 30.12.2011 15:04
pyszniutka rybka
agnieszka137 30.12.2011 15:04
pyszniutka rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak