Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

makaron z kapustą kiszoną i pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron świderki 500 g
kapusta kiszona 1 kg
pieczarki 0,5 kg
sól
pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: makaron z kapustą kiszoną i pieczarkami

kapustę wypłukać i ugotować do miękkości, makaron ugotować al dente, pieczarki umyć i pokroić na plasterki, na rozgrzanym tłuszczu usmażyć pieczarki, posolić i popieprzyć kiedy będą gotowe dodać odciśniętą kapustę chwilę smażyć następnie dodać ugotowany makaron, wszystko razem chwilę poddusić, doprawić

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 14.05.2012 09:38
pycha
kamyk 03.03.2012 16:50
ciekawe jak smakuje
malaczarna23 22.02.2012 16:33
wygląda jak łazanki bez mięsa i musi być pyszne
Neetka90 12.02.2012 15:19
doobra ;)
Neetka90 12.02.2012 15:19
doobra ;)
Neetka90 12.02.2012 15:19
doobra ;)
owca441 30.12.2011 21:33
jola1W- zaryzykuj!
traktorek 30.12.2011 15:57
wspaniałe
Ewa95 30.12.2011 11:24
ciekawe
1j1o1l1a1 30.12.2011 00:26
niepraktykowane przeze mnie połączenie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak