Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lody na patyku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek mascarpone 100 g
miód płynny 70 ml
maliny świeże 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Lody na patyku

Do blendera wrzucić serek oraz miód i zmiksować.Część masy odkłożyć a do reszty dodać maliny i ponownie zmiksować.Obie masy układać warstwami w foremkach na lody i włożyć na ok 4godz do zamrażalnika

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 04.08.2012 14:07
super
tessa 25.07.2012 08:29
apetyczne
Luki 30.12.2011 08:32
ciekawe jak smakują

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak