Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz pieczarkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 15 dag
cebula 1 szt
suszone pomidory 5 dag
natka pietruszki
oliwa
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: farsz pieczarkowy

Posiekaną cebulę zeszklij na patelni, dodaj pokrojone suszone pomidory i smaż 3 minuty, następnie dodaj pokrojone pieczarki i smaż do momentu, aż odparuje cała woda. Na koniec wsyp posiekaną natkę pietruszki i dopraw do smaku solą i pieprzem.
polecam do faszerowania filetów z kurczaka, indyka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta1986 05.03.2012 11:24
pyszne
krzysiu510 30.12.2011 14:00
te pomidory suszone dodaja fajnego smaku
Justyna37 29.12.2011 17:16
dobry

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak