Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mięsko do słoika

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso 2 kg
ziele angielskie 4 szt
Liść laurowy suszony Prymat 4 szt
Kucharek przyprawa do potraw 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: mięsko do słoika

mięso pokroić na kawałki posolić, popieprzyć i posypać kucharkiem. Doprawione mięso ułożyć w słoiku dobrze zamknąć. Gotować przez 2 dni po godzinie. Pyszne do chleba jak i na obiad.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 22.01.2014 10:47
smaczne jest takie mięsko
cooleczka 22.10.2013 22:55
i wiadomo, ile jest mięsa w mięsie :) i brak tej całej chemii
Ewelina38 03.10.2012 12:41
osobiście nie robiłam ale jadłam - jest przepyszne :)
olkaaa 29.06.2012 07:57
jeszcze nie robiłam
Seba 28.05.2012 09:59
pycha
misia53 04.01.2012 09:38
Takie mięsko pamiętam mamusia robiła ( nie mieliśmy jeszcze wtedy lodówki ) było pyszne.... tylko pamiętam ,źe przed włożeniem do słoika podsmażała je lekko na patelni .....ale po otwarciu , ten zapach mmm.....
teresa18 31.12.2011 13:23
super
jolanta19 30.12.2011 19:58
też takie robię
traktorek 29.12.2011 20:02
oj dobre to
ben-ka 29.12.2011 14:12
Pamiętam i ja wekowane mięsko ale sama jeszcze nie robiłam a pyszne,że palce lizać:)
sloneczko1 28.12.2011 23:40
Potrawa z dzieciństwa robiła to babcia
sloneczko1 28.12.2011 23:40
Potrawa z dzieciństwa robiła to babcia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak