Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

RYBY W SOSIE POMIDOROWYM Z PIECZARKAMI

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 1,5 kg
pieczarki 1 kg
cebula 6 szt
olej do smażenia 1 szkl
ketchup łagodny 1 szt
przecier pomidorowy 3/4 szt
ocet 1 łyżka
cukier 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: RYBY W SOSIE POMIDOROWYM Z PIECZARKAMI

Pieczarki pokroić w paski, cebulę w kostkę dusić z olejem i cebula 30 minut. 0,5 szklanki wody, duży ketchup, przecier pomidorowy, ocet, cukier, wszystko razem wymieszać i zagotować. W półmisku układać warstwami zaczynając od sosu - ryby-sos - ryby itd.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 04.04.2012 16:44
smacznie to wygląda , muszę spróbować :P

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak