Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

papryka nadziewana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka
ryż 40 gram
pieczarki 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: papryka nadziewana

40 gram ryżu blanszowac we wrzątku ok 5 minut. Marchew seler i pietruszkę zetrzeć na tarce , 1/2 cebuli i 100 gram pieczarek podsmażać na 1 łyżce oleju. Ryż wymięszać z resztą i dodać 1/2 surowego jajka. Farszem nadziać paprykę i gotować ok 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 27.06.2013 08:59
smakuje mi to!
kotlet 26.09.2010 12:17
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak