Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane ziemniaki

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaczków 5 sztuk
kiełbaski 10 dag
pomidory żółte 2 sztuki
koperek 3 natka
gałki muszkatołowej 1 szczypta
ketchup 3 łyżki
ogórki 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane ziemniaki

Ziemniaki dokładnie umyć i ugotować w mundurkach do miękkości.Ostudzić, przekrajać na pół i wydrążyć miąższ. Kiełbaskę i ogórki pokroić w kosteczkę.Nadziać ziemniaczki i posypać gałka muszkatołową.Polać ketchupem.na wierzch posypać koperkiem.Udekorować pokrojonym pomidorem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 07.01.2013 08:19
pycha
WiktoriaGotuje 08.08.2012 21:02
rewelacja
MagdaXXX 09.06.2012 15:07
super
cooleczka 15.01.2012 23:00
ale ładnie kolorowo
jolanta19 28.12.2011 19:30
świetne
treonina 28.12.2011 13:32
wyglądają świetnie - fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak