Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Majonezowa sałtaka z surimi i warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 3 łyżki
surimi 4 szt
korniszony 4 szt
ziemniak 3 szt
kukurydza w puszce 1/2 szt
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Majonezowa sałtaka z surimi i warzywami

Ziemniaki obieramy ,gotujemy w osolonej wodzie .odcedzamy studzimy i kroimy w kostkę . Ogórki konserwowe kroimy w kostkę . Kukurydze odsączamy . Paluszki krabowe kroimy na małe kawałki . Dodajemy majonez-mieszamy .doprawiamy sola pieprzem do smaku .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pacia 16.01.2012 23:15
nigdy nie jadłam surimi
Gabriela7 29.12.2011 06:19
dobra
jolanta19 28.12.2011 19:31
ładnie wygląda
iwa643 28.12.2011 07:31
Majonezu nie moze być dużo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak