Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta mięsno-warzywna

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso wołowe 30 gram
marchew
przecier pomidorowy

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta mięsno-warzywna

30 gram mięsa wołowego ugotować i zmielić. Marchew, pietruszke, seler ugotować i zetrzeć. Dodać 1 łyżke przecieru pomidorowego oraz doprawić sola i pieprzem . Bardzo dietetyczne danie ;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

klaudusia198888 13.12.2010 12:12
mozesz dac inne:)
Monika148 13.12.2010 11:59
czy musi byc mieso wolowe???

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak