Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupiące paluchy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie
sezam
sól
pieprz
parmezan

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiące paluchy

Płat ciasta posypać przyprawami,startym parmezanem,sezamem lub posmarować ketchupem,a następnie pokroić wzdłuż na wąskie paskiok 1cm.Każdy pasek złozyć na pół i skręcić by uzyskać spiralkę.spiralki ułozyć na blaszkę i piec do zrumienienia-ok 15min w temp 200st

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 08.11.2012 19:04
super
kriko 28.06.2012 09:28
pomysł super
Luki 01.06.2012 08:30
super
malcik111 30.01.2012 16:23
suuuuuuuuuper na niezapowiedzanych go?ci
gosia47-47 27.12.2011 20:54
ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak