Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

przegrzebki z kaszanką i suszonymi pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kaszanka 1
przegrzebki 3
pomidory suszone w zalewie 2

Przepis i sposób przygotowania na: przegrzebki z kaszanką i suszonymi pomidorami

olej rozgrzać na patelni, włożyć 3 plasterki kaszanki, obsmażyć na rumiano. Przegrzebki umyć i osuszyć. Smażyć na łyżce rozgrzanego masła przez minute z każdej strony, aż się zarumienią. Ułożyć na kaszance razem z pokrojony,mi pomidorami. Skropić oliwa z oliwek. Podawać pieczywem tostowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak