Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba po japońsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka czerwona 2 sztuki
cebula 4 sztuki
ryba 1 kilogram
ogórki 1 warszawskie

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po japońsku

Usmażyć rybę, posypać solą, pieprzem. Pokropić sokiem z cytryny. Cebulę, paprykę i ogórki pokroić w paski. Do wysokiego naczynia ułożyć usmażoną rybę. Na to ułożyć pokrojone warzywa. W osobnym naczyniu wlać szklankę wody, szklankę oleju, 3 łyżki koncetratu ponidorowego i 8 łyżek keczupu, 6 łyżek octu, 1 łyżka cukru, szczyptę soli i pieprzu. Zagotować w garnku i zalać wywarem. Pr

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 11.04.2013 20:30
ciekawy przepis na rybkę
Justyna28 23.02.2012 14:35
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak