Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

poledwica z oliwkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa 4 plastry
boczek wędzony 4 plastry cienkie
oliwki 20 szt
olej do smażenia
sól
Pieprz czarny grubo mielony Prymat 1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: poledwica z oliwkami

mięso rozbić ręką.Doprawić solą i pieprzem.Rant polędwicy owinąć dookoła paskami boczku przypiąć wykałaczkami utworzyć coś w rodzaju gwiazdy.na końce wykałaczek nabić oliwki Smażyć według uznania średnio lub bardziej wysmażoną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 27.10.2012 13:42
pycha
Luki 06.04.2012 06:52
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak