Kluski z sucharków

Kluski z sucharków

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    5 dkg
  • jaja

    3
  • bułka tarta

    20 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Masło utrzeć na śmietanę, wbić po jednym 3 jajka i dobrze wymieszać, wsypać pół szklanki bułki tartej i wymieszać. Jeżeli masa jest za rzadka dosypać bułki. Następnie gotować to na bulionie.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bercik1

25.09.2011 23:36
hmmm, trochę dziwny ten przepis

elwal

16.08.2011 17:53
... ale ta bułka tarta w przepisie to z sucharków czy jak ?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat