Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś ze szpinakiem i fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 podwójna
feta 1 szt
szpinak 1 opakowanie
czosnek 3 ząbki
przyprawa do gyrosa 3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś ze szpinakiem i fetą

Pierśnik przyprawić przyprawą do gyrosa, podsmażyć.

szpinak posypać przyprawą uniwersalną( ja daję łyżkę przyprawy uniwersalnej na 500g szpinaku) podsmażyć z czosnkiem

położyć na podsmażoną pierś szpinak i plasterki fety

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak