Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół z jesiotra lub łososia

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jesiotr 1 kg
masło 10 dkg
ryż 1 saszetka

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół z jesiotra lub łososia

Nastawić bulion z włoszczyzny, posolić; gdy się chwilę wszystko pogotuje dodać nie wielkiego jesiotra i gotować do momentu dobrego mięsa. Wyjąc, obrać rybę z ości i mięso wrzucić do garnka. Dodać łyżke masła i saszetkę ugotowanego wcześniej ryżu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bercik1 25.11.2011 23:37
Super. To danie dla mnie, chociaż jesiotr prawie nieosiągalny :(
ronald88 12.08.2011 14:03
super
kasiaw 06.03.2011 09:07
wolę tradycyjny rosołek
vikunia
vikunia 19.01.2011 12:23
Jesiotra to widziałam ostatnio w Auchanie :)
Krystyna32 10.01.2011 22:58
pyszne !
Babciagramolka 03.12.2010 17:26
Rany- skąd Ty bierzesz jesiotra ? Nigdy jeszcze nie udało mi się kupić .
yolek79 24.11.2010 19:39
ciekawe, warto spróbowac
msmariusz 02.11.2010 22:43
pychotka
msmariusz 02.11.2010 22:42
ciekawy przepis
buksiak12 31.08.2010 14:47
fajny przepis
buksiak12 31.08.2010 14:47
fajny przepis
Dorota71 31.08.2010 14:07
super
Emilia22 31.08.2010 12:56
warto wypróbować
Emilia22 31.08.2010 12:55
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak