Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

koperty francuskie z pieczarkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie
pieczarki 0,5 kg
cebula 2
sól
pieprz
jajko 1
olej

Przepis i sposób przygotowania na: koperty francuskie z pieczarkami

Pieczarki pokroić i obgotować.Następnie przemielić przez grube sitko.Dodać podsmażoną pokrojoną w kostkę cebulę.Farsz doprawić solą i pieprzem.z ciasta francuskiego wyciąć kwadraty.Ułożyć na każdym farsz pieczarkowy złożyć rogi do środka.Posmarować roztrzepanym jajkiem i upiec

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sunnymood 02.02.2013 23:27
genialne
Krzysztof15 21.11.2012 08:50
lubie
pacpaw 03.10.2012 19:20
wygladają znakomicie
SYLKA 22.06.2012 20:41
lubie takie rzeczy
kriko 18.06.2012 09:08
super
Luki 15.02.2012 16:46
super wyglądają
iknbozka 24.01.2012 19:25
mniam
puellae90 26.12.2011 15:26
na pewno bardzo dobre danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak