Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczony karp ze szpinakiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karp 4 dzwonka
mrożony szpinak 1 opakowanie
cytryna
czosnek 2 ząbki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony karp ze szpinakiem

Rybę opłukać, natrzeć sokiem z cytryny. Oprószyć pieprzem i solą. Piec w temp. 220 stopni C. Szpinak rozmrozić i udusić z czosnkiem. Rybę nadziać farszem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak