Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczona golonka z indyka

5.0
(35)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czosnek 2 ząbki
olej
papryka mielona
rozmaryn
kolendra
indyk 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona golonka z indyka

Golonki obmyć, wysuszyć. Natrzeć oliwą, przyprawami, zgniecionym czosnkiem. Odstawić na poł godziny. Piec w rękawie ok 60 min w temp 180 stopni. Podawać z surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 14.11.2012 14:34
bardzo apetycznie wygląda
caralajna 09.09.2012 21:19
wygląda pysznie
zuzanna_z 14.06.2012 11:58
rewelacja!!
Anna152 31.03.2012 07:21
extra!
Ewelina38 22.02.2012 13:51
i to jest mięsko .... :P)
Sarenka 07.01.2012 20:27
Pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak