Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dukaty zakopiańskie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

oscypek 1 sztuka
bułka 1 wrocławska

Przepis i sposób przygotowania na: Dukaty zakopiańskie

Oscypek i bułkę pokroić na plasterki. Na każdej kromce kłaśc plasterek oscypka, obficie oprószyć papryką i pokropić oliwą. Ułożyć na natłuszczonej blasze lub na grillu i wstawić do nagrzanego piekarnika na 5-10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 02.01.2012 10:34
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak