Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z makaronu ryżowego z pieczarkami i paluszkami karbowymi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron ryżowy 1/4 paczki
paluszki karbowe 4 szt
pieczarki marynowane 1/4 słoika
por 1 szt
sos winegret

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z makaronu ryżowego z pieczarkami i paluszkami karbowymi

Makaron ryżowy zalewamy wrzątkiem nakrywamy i odstawiamy na 5 min . Odcedzamy i studzimy . Paluszki karbowe kroimy w paseczki lub kostkę .Pieczarki kroimy na pół lub na 4 części zależy od wielkości. Pora kroimy w plasterki .Polewamy sosem winegret i mieszamy .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa95 26.12.2011 09:50
fajna
Agnieszka_B 26.12.2011 00:20
Kolorowo i smacznie:)
aginaa 25.12.2011 18:10
smaczna
stokrotka 25.12.2011 11:28
mniam...
pioge7 25.12.2011 09:45
ale dobre
octo 25.12.2011 09:27
jadłam tydzień temu taką właśnie z paluszkami krabowymi:)
Gabriela7 25.12.2011 07:59
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak