Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naturalnie różowy lukier

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 1
cukier puder 20-250 gram
sok z buraczków

Przepis i sposób przygotowania na: Naturalnie różowy lukier

Białko ucieramy z cukrem pudrem aż do uzyskania gęstej,białej masy. Pod koniec ucierania dodajemy trochę soku z burzcaków. Dokładnie mieszamy i gotowe.Fajny do ciast i ciasteczek. :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

usmiech 17.06.2012 22:40
super
caralajna 07.01.2012 22:08
o. naturalnie ładny kolor wyszedł.. może ożywić niejedno ciasteczko (słyszałam, że sztuczne barwniki są psychoaktywne i należy ich unikać)
Marta1986 01.01.2012 01:55
pycha
SmacznaPyza 29.12.2011 11:16
dzięki za odpowiedź
Ewa6274879 24.12.2011 22:36
Dobry pomysł - właśnie brakowało mi różu na pierniczkach ;) wypróbuję w przyszłym roku!
Monika111 24.12.2011 15:02
z buraka świeżego, trochę starłam na tarce i wycisnęłam. Dużo nie trzeba :)
SmacznaPyza 24.12.2011 14:29
sok z buraka świeżego czy jakiś inny?
sylwia / sytofala 24.12.2011 13:07
kolor imponujący

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak