Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

TATAR ZE ŚLEDZIA P.G.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

matiasy 5 sztuka
papryka żółta 1 sztuka
groszek konserwowy 0,5 puszka
cebula 1 sztuka
jajko 4-5 sztuka
ogórek kiszony 2 sztuka
ogórek konserwowy Smak 2 sztuka
majonez 1 łyżka
fasola 0,5 puszka
podgrzybki 1 marynowane

Przepis i sposób przygotowania na: TATAR ZE ŚLEDZIA P.G.

Matiasy opłukać w zamoczyć w wodzie.

Jajka ugotować na twardo, Poszatkować. To samo zrobić z ogórkami,papryką, grzybkami,cebulką.Dorzucić groszek i przepłukaną czerwoną fasolę.

Śmietanę i majonez wymieszać ze sobą,dodac pieprz,odstawić na 10 minut.

Śledzie drobno pokroić, połączyć z poszatkowanymi składnikami.

Wszystko dokładnie wymieszać z majonezem.

Odstawić na noc do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa104 23.12.2011 12:22
Pyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak