Powidla z żurawin

Powidla z żurawin

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żurawiny

    1 kg
  • cukier

    2 kg
  • woda

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Żurawiny rozgnieść wałkiem i wsypać do zimnego ulepu na całą noc. Nazajutrz smażyć jak wszystkie konfitury.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bercik1

29.06.2011 23:44
co to jest zimny ulep?

iwona332

11.02.2011 12:31
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat