Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Powidla z żurawin

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

żurawiny 1 kg
cukier 2 kg
woda

Przepis i sposób przygotowania na: Powidla z żurawin

Żurawiny rozgnieść wałkiem i wsypać do zimnego ulepu na całą noc. Nazajutrz smażyć jak wszystkie konfitury.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bercik1 29.06.2011 23:44
co to jest zimny ulep?
iwona332 11.02.2011 12:31
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak