Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z wkładką

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt
parówka 1 szt
Sól czosnkowa jodowana Prymat
tłuszcz do smażenia
pomidor 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z wkładką

Pokroic obranego pomidora w plasterki. Pokroić parówkę na drobno, wbić jajka na rozgrzany tłuszcz na patelni, ciągle mieszając dodać parówkę, doprawić solą do smaku. Na końcu chwilę przed zdjęciem patelni z ognia dodac pokrojone pomidory. Wymieszać, chwilę podsmażać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 28.10.2011 17:10
dobre
rosik93 18.09.2011 21:55
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak