Składniki:
kwaśna śmietana | 1 l |
mleko | 2 l |
cukier puder | 1 szkl |
masło | 25 dag |
jajko | 10 szt |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 3 łyżki |
rodzynki | 3-4 dag |
aromat waniliowy | 1 łyżeczka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
Biszkopty | 1 paczka |
kwaśna śmietana | 1 l |
mleko | 2 l |
cukier puder | 1 szkl |
masło | 25 dag |
jajko | 10 szt |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 3 łyżki |
rodzynki | 3-4 dag |
aromat waniliowy | 1 łyżeczka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
Biszkopty | 1 paczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: