Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenne kanapeczki ryżowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wafle ryżowe 3 sztuki
wędlinki 3 plasterki
ogórki konserwowe 2 sztuki
serka topionego 1 kawałek
oliwki 3 sztuki
jajko 1 sztuka
natka pietruszki 1 natka
szczypior 1 sztuka
majonez 2 łyżki
koperek 1 natka
Papryka słodka mielona Prymat 1 szczypta
ketchup 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenne kanapeczki ryżowe

Wafle posmarować majonezem.Ogórki przekroić na pół i owinąć wędlinką,włożyć listek natki pietruszki.Serek pokroić w kosteczkę i położyć jedno przy drugim.Oliwki pokroić w kółeczka.Posypać koperkiem i słodką papryką.Ugotowane jajko przekroić na pół i położyć na środek.Na około ozdobić szczypiorkiem i ketchupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kupiska 09.06.2012 16:01
pomysłowo zrobione...
agunesu 05.01.2012 11:38
zdrowo i kolorowo:)
Renata22 22.12.2011 17:03
artystycznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak