Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kuskus z kabanosem oliwkami i musztarda francuską

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kuskus 1/2 szkl
oliwki czarne 3 łyżki
kabanos 5 dag
Kucharek przyprawa do potraw
oliwa
Musztarda francuska Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kuskus z kabanosem oliwkami i musztarda francuską

Do kuskusa dodajemy odrobie przyprawy kucharek i zalewamy woda 1 cm nad kaszę .Nakrywamy .Gdy kasza jest gotowa studzimy ją .Oliwki kroimy dosć drobno. Kabanosa kroimy w plasterki .Kaszę mieszamy z oliwą kabanosem i oliwkami .Układamy na talerzu .Na wierzch kładziemy musztardę francuską

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

annagebalska 17.09.2012 09:45
ciekawy przepis
gottrina 21.12.2011 07:26
pieknie wygląda az chce sie zjeść
iwa643 21.12.2011 07:21
Pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak