Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z arbuza i fetą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser feta 50 dag
olej z pestek dyni 4 łyżki
pieprz mielony do smaku
arbuz
orzechy włoskie 5 posiekane

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z arbuza i fetą

Arbuza przekroić na pół, usunąć pestki, wydrążyć miąższ i pokroić w grubą dużą kostkę. Następnie ser feta pokroić w średnią kostkę, przygotowane składniki przełożyć do miseczki, doprawić pieprzem najlepiej świeżo zmielonym, posiekanymi orzechami, polać oliwą i dokładnie całość wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kaja35 07.04.2012 08:21
fajne
Reda 22.12.2011 09:57
Superko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak