Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka zimowa selerowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler korzeniowy 1 średni
jabłko 1 sztuka
winogrona
majonez 1 łyżka
sól
cukier
żurawina
sok z limonki (do smaku)

Przepis i sposób przygotowania na: surówka zimowa selerowa

Jabłko i selera ścieramy na grubej tarce, winogrona kroimy w plasterki, dodajemy żurawinę, mieszamy, doprawiamy solą, cukrem, sokiem z limonki i ewentualnie majonezem. Można posypać orzechami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak