Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schabowe z musztardą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 40-50 dag
Musztarda sarepska Prymat 3-4 łyżka
czosnek 2 ząbek
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżka
natka pietruszki 1/2 pęczek
olej do smażenia
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe z musztardą

Schab dzielimy na kotlety i lekko rozbijamy tłuczkiem. Każdy prószymy sola i pieprzem a następnie smarujemy z obu stron musztardą wymieszaną ze zmiażdżonym czosnkiem. Panierujemy w bułce wymieszaną z posiekaną natką. Smażymy na małym ogniu z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

28.07.2013 13:34
Panierowanie bez jajka ?
Kuchareczka2 29.06.2012 09:19
super
Dorota59 04.05.2012 14:24
smaczniutkie
RenataZ-et 03.04.2012 20:18
super jest takie schabowe
Natalia/tubisiek 01.03.2012 14:12
apetycznie wygląda
Elżbieta17 10.01.2012 21:48
pycha:)
FAFIK 01.01.2012 13:18
Ale pyszne!
Wafelek2601 24.12.2011 08:27
świetny!
Margo1 20.12.2011 19:55
pyszne danie
Margo1 20.12.2011 19:55
pyszne danie
mikrusiak 20.12.2011 14:48
fajne połączenie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak