Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron 40 dag
pieczarki 50 dag
śmietana 22% 250 ml
sól do smaku
pieprz do smaku
kolendra Prymat do smaku
masło 2 łyżki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z grzybami

Makaron (np. muszelki) ugotować al dente. Pieczarki oczyścić, pokroić, podsmażyć na maśle z olejem. Dodać śmietanę, doprawić solą i pieprzem, wymieszać sos.
Makaron wyłożyć na talerze, polać sosem i udekorować listkami kolendry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak