Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krówka na herbatnikach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śmietana 30% 2 opakowania
masa krówkowa 1 opakowanie
śmietan fix 2 szt
orzechy włoskie garść
herbatniki 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Krówka na herbatnikach

Na dużej brytfannie ułożyć warstwę herbatników, następnie nakładamy ubitą śmietanę ze śmietan fixem. Na to znów warstwa herbatników. A na nie masę krówkową i orzechy. Schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak