Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z podwójnym ogórkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 główki
ogórek zielony 1/2 szt
ogórek kiszony 2 szt
oliwa 3 szt
ocet winny 1 łyzka
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyzeczka
pieprz do smaku
sól do smaku
papryka 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z podwójnym ogórkiem

Kapustę rwiemy na kawałki, paprykę kroimy w paski, ogórka w półplasterki. Solimy. Dodajemy pokrojony ogórek kiszony. Z oliwy, octu, ziół i pieprzu robimy winegret, polewamy sałatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczka2 03.10.2013 19:56
fajny dodatek do obiadu
misia53 04.07.2013 12:26
ciekawy pomysł
Milena87 12.03.2013 20:01
sałatka samo zdrowie :)
Izabela28 02.07.2012 08:22
smaczny dodatek do obiadu:)
Monika111 19.12.2011 14:25
pycha! :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak