Przepis i sposób przygotowania na: Expresowe Rafaello
Margarynę dobrze rozetrzeć. Do roztartej margaryny dodawać stopniowo budyń.
Do powstałego kremu dodać 2/3 opakowania wiórków kokosowych. Wymieszać dobrze łyżką i odstawić do lodówki na 15 minut (choć nie jest to konieczne).
Zaparzyć pół szklanki kawy, do kawy dolać wódkę.
Spód tortownicy wyłożyć biszkoptami, w miejsca pomiędzy można pokruszyć. Biszkopty delikatnie polać kawą z wódką, lub zamaczać lekko w kawie i układać na spodzie.
Na warstwie biszkoptów ułożyć połowę kremu. Następnie ułożyć następną warstwę biszkoptów - postępując tak jak przy pierwszej.
Rozłożyć resztę kremu, posypać równomiernie resztą wiórków.
Wstawić na kilka godzin do lodówki.
Smacznego! :-)