Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie w sosie musztardowym

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie w oleju 6 szt
Musztarda francuska Prymat 3/4 szklanki
cebula biała 1 szt
bazylia do smaku
oregano do smaku
oliwa 3/4 szklanki
sok z cytryny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w sosie musztardowym

Śledzie kroimy w trójkąty,cebulę w piórka. Musztardę,sok z cytryny i oliwę z oliwek dokładnie mieszamy razem na jednolitą masę i dodajemy do nich bazylię i oregano i gotowym sosem zalewamy śledzie z cebulą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 19.12.2011 08:24
pyszne
agnieszka214 18.12.2011 15:51
wspaniałe
agnieszka214 18.12.2011 15:51
wspaniałe
agnieszka214 18.12.2011 15:51
wspaniałe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak