Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety rybne

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kostki filetów 6 szt
masło 2 dag
ostra musztarda 2 łyżki
śmietana 2 łyżki
sól, pieprz do smaku
korniszony 1 pokrojone

Przepis i sposób przygotowania na: Filety rybne

Żaroodporny półmisek wysmarować masłem i ułoży filety zapiec w piekarniku w temperaturze 230 stopni około 10 minut, wyjąć odlać płyn. Na koniec musztardę wymieszać z śmietaną doprawiać do smaku i dodać korniszony. Gotowym sosem polać filety i wstawić jeszcze raz do piekarnika na około 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Reda 20.12.2011 13:09
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak