Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rogaliki francuskie z czekoladą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie porcja
czekolada biała 2 tabliczki
żółtko jajek szt
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: rogaliki francuskie z czekoladą

ciasto rozwałkuj pokrój na trójkąty.na każdym trójkącie kładź kostkę czekolady. zlep boki posmaruj żółtkiem i ułóż na blasze wyłożonej pergaminem, posyp wierzch rogali cukrem. piecz w temp 180 stopni przez 10-15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak