Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pieczarkowa z mięskiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 300 g
mięso mielone 500 g
serek topiony
zupa w proszku pieczarkowa

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa z mięskiem

Zupe z torebki ugotowac wg przepisu na opakowaniu. Pieczarki obrac, pokroic w plasterki i podsmazyc i dodac do zupy. Mieso podsmazyc i dodac do zupy. Gotowac 5 minut, pod koniec dodac ser topiony i gotowac az do rozpuszczenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak