Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cebulka podsmażana z kiełbaską

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula biała 3 sztuka
olej do smażenia
kiełbasa śląska 1 sztuka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Cebulka podsmażana z kiełbaską

Obrać i pokroić cebulę na plasterki. Ja kroję je na pół ale jak kto woli. Kiełbaskę kroję na plasterki i także jeszcze na pół. Podsmażam kiełbaskę do zarumieniania. Potem zdejmuję i na tłuszczu kładę cebulę i doprawiam solą. Gdy cebulka będzie mocno zarumieniona dodaję spowrotem na patelnie podsmażona kiełbaskę i dodaję czosnek i oregano. Chwile mieszam.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lidia11 22.09.2010 17:58
raczej nie dla mnie
justyna111 22.09.2010 17:38
super
marzencia2007 22.09.2010 16:28
lubię↕ taka kielbase :)
pipi765 22.09.2010 12:35
smakowicie wyglada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak