Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczony comber janięcy

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

comber jagnięcy 1 kg
oliwa 4 łyżki
czosnek 3 ząbki
Musztarda francuska Prymat 5 łyżek
chleb 1 kromka
jaja 1 sztuka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony comber janięcy

Mięso natrzeć solą, pieprzem oraz czosnkiem. Polać oliwą, odstawić na noc do lodówki. Miąższ chlebka pokruszyć, dodać musztardę, żółtko, oraz ubitą z białek pianę. Mięso wyjąć, posmarować musztardą. Piec przez godzinę w temp. 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 15.01.2012 14:18
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak