Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety jajeczne

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 10 sztuk
bułka 2 sztuki
szczypiorek 1/2 pęczka
olej do smażenia
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
mleko 150 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety jajeczne

Szczypiorek siekamy. Bułki moczymy w mleku, jajka gotujemy na twardo. Ugotowane jajka drobniutko siekamy. Dodajemy odciśnięte bułki, szczypiorek, jaja i przyprawy. Mieszamy, formujemy kotleciki, obtaczamy je w bułce tartej. Smażmy na mocno rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 05.01.2012 12:06
pycha
agnieszka214 19.12.2011 07:00
lubie takie
agnieszka214 19.12.2011 07:00
lubie takie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak