faszerowane jajkja lekko podsmażane

faszerowane jajkja lekko podsmażane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    4 sztuka
  • musztarda

    1 łyżka
  • pietruszka

  • sól czosnkowa

  • bułka tarta pikantna

  • tłuszcz do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotować jajka na twardo, przekroić na połówki, z każdej połówki wydrążyć żółtko.. Musztardę, żóltka, pietruszkę drobno posiekaną, sól mieszamy i ucieramy na jednolitą masę. Wypełniamy połówki białek masą, Spodnią /płaską wypełnioną farszem częśc jajka/ maczamy w bułce tartej, lekko podsmażamy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

adam1f

24.01.2012 17:58
dobre

pipi765

08.03.2011 11:01
takich nie robiłam jeszcze

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat