Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane jajkja lekko podsmażane

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 sztuka
musztarda 1 łyżka
pietruszka
Sól czosnkowa jodowana Prymat
bułka tarta pikantna
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane jajkja lekko podsmażane

Ugotować jajka na twardo, przekroić na połówki, z każdej połówki wydrążyć żółtko.. Musztardę, żóltka, pietruszkę drobno posiekaną, sól mieszamy i ucieramy na jednolitą masę. Wypełniamy połówki białek masą, Spodnią /płaską wypełnioną farszem częśc jajka/ maczamy w bułce tartej, lekko podsmażamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 24.01.2012 17:58
dobre
pipi765 08.03.2011 11:01
takich nie robiłam jeszcze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak