Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby z rusztu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapelusze z prawdziwków 12 szt
oliwa 4 łyżki
koperek 2 łyżki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby z rusztu

Kapelusze umyć, osuszyć, zamoczyć w oliwie , poukładać na ruszcie i piec około 15 minut na małym ogniu. Pod koniec doprawić solą pieprzem i posypać po całości posiekanym na drobno koperkiem. Takie kapelusze podaję do mięs jako jadalna ozdoba.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Robert10 01.01.2012 13:12
fajne
Wojt@s
Wojt@s 27.12.2011 08:44
extra
mic 26.12.2011 21:12
moze byc ciekawe
wazka 18.12.2011 22:26
ale pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak