Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola SOS!

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 sztuka
oliwki 10 sztuk
oliwa
ocet winny
sól, ostra papryka w proszku do smaku
natka pietruszki 1 garść
fasola czerwona z puszki 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola SOS!

Cebulę pokroić na pół- lub ćwierćkrążki. Fasolę odcedzić z zalewy, przełożyć do salaterki, wymieszać z posiekaną zieleniną i cebulą. Dodać oliwki (całe lub pokrojone). Zalać oliwą, doprawić do smaku octem winnym, solą i papryką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 14.06.2012 23:34
Warto się skusić
MAR3STA 07.11.2010 21:58
ciekawa nazwa
buksiak12 29.09.2010 12:05
ciekawy przepis
lucyna15
lucyna15 02.09.2010 22:44
polecam
mela251
mela251 30.06.2010 20:09
superr!!!!1

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak