Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewany kabaczek

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kabaczek 1 szt
mięso mielone 0,5 kg
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
cebula 1 szt
żółty ser 100 g
jajko 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewany kabaczek

Kabaczek obieramy i wydrążamy nasiona.. Cebulę kroimy w drobna kosteczkę. Dodajemy do mięsa wraz z jajkiem, bułka tartą, solą i pieprzem. Wyrabiamy masę i wkładamy do kabaczka. posypujemy tartym żółtym serem. Zapiekamy w piekarniku 60 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia47-47 17.12.2011 09:59
dobry

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak