Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biała kiełbaska z cebulką na maśle.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula pół
masło 1 łyżka
sól
chrzan tarty
sok z cytryny 1/4 łyżeczki
biała kiełbasa 1 surowa

Przepis i sposób przygotowania na: Biała kiełbaska z cebulką na maśle.

Kiełbaskę wrzucamy na masło, solimy i smażymy aż zarumieni się z każdej strony. Wrzucamy cebulkę i polewamy całość sokiem z cytryny, żeby nie było takie mdłe.
Gdy cebulka się zeszkli, podajemy z chrzanem i pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eduszo
eduszo 30.12.2011 09:02
Lubie to.
Mariusz10 25.12.2011 17:25
pyszna kiełbaska
dianix 21.12.2011 18:16
zjadłabym ja z ogromnym smakiem
MAR3STA 17.12.2011 17:48
pyszna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak